Speciale muzieklessen

Iedereen moet muziek kunnen maken. Muziek is een geweldige uitlaatklep en juist ook ideaal voor leerlingen met iets extra’s. Of dat nou autisme, ADHD, ADD of nog iets heel anders is: plezier in het muziek maken staat voorop.

Iedereen krijgt een persoonlijke aanpak. Voor de één betekent dat meer structuur in de les. Voor de ander betekent dat vooral veel ‘lucht’. Ik kijk naar wat de leerling nodig heeft en kan. Van daaruit wordt verder gebouwd aan de ontwikkeling van muzikale kwaliteiten. Individueel of desgewenst in groepsverband. Kijk voor meer informatie onder piano en orgel.

Bij jonge kinderen met een bijzondere vraag is het belangrijk dat één van de ouders meekomt naar de les om te zien wat er gebeurt. Hij/zij kan dan thuis het kind begeleiden bij de oefeningen en leert tegelijkertijd zelf ook de basisvaardigheden van muziek maken.

De muziekschool heeft twee kamers met elk een piano, een kamer met een elektrische piano en een orgelkamer. Het kind mag kiezen welke kamer en op welk instrument het wil spelen. Thuis kan geoefend worden op een keyboard als een piano of orgel niet beschikbaar is.

Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn heeft een vermelding op Wegwijzer Autisme.

Speciale muziekles voor je kind? Informeer naar de mogelijkheden.