Muzikaal Open Huis bij Muziek- en Zangschool Hetty Koelewijn

Open Dag 2012 Hetty KoelewijnWie zin heeft in een muzikaal seizoen, kan op zaterdag 1 september eens rondneuzen bij Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn aan de Blauwe Reiger 9 en kennismaken met diverse muziekinstrumenten en –stijlen. Van 17:00 tot 19:00 uur zal daar dan OPEN HUIS zijn. Er is in de diverse muziekruimtes een programma met doorlopend korte optredens. Om 17:00 uur klinkt muziek op de elektrische piano, om 17:30 uur op de akoestische piano en om 18:00 uur laten orgelleerlingen van zich horen. Om 18:30 uur is er zelfs een openbare stemvormingsles, waaraan iedereen die dat wil mee kan doen.
 Het programma wordt om 18:45 uur afgesloten met een kort optreden van zangleerlingen.

Docente Hetty Koelewijn zal informatie geven en met u meedenken welk instrument voor u of uw kind geschikt kan zijn. Muziekles is namelijk voor alle leeftijden.

Iedereen die geïnteresseerd is in muziek- of zangles is van harte welkom, maar de deur staat ook open voor wie gewoon even wil komen luisteren. Naar mooie klassieke pianomuziek van Haydn of Chopin, naar orgelmuziek van Bach of naar The house of the rising sun of People help the people van Birdy… er is voor elk wat wils!


Bekijk de uitnodiging in het groot:

Deel dit bericht

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *