Bijzonder Zomerconcert

Hetty Koelewijn organiseert zomerconcert op 21 juni 2014 in de Immanuelkerk in Bunschoten - zangles, pianoles en orgelles

Zaterdagavond 21 juni zullen de leerlingen van Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn schitteren in een zomers concert. Van de beginnende leerling die net 4 maanden les heeft tot de vergevorderde student die al overal concerten geeft: iedereen doet mee.

Er zal dan een ook grote variëteit aan stukken te horen zijn, en Hetty zal het publiek in verhaalvorm meenemen door een muzikale dag. De variëteit van alle instrumenten zal op deze manier duidelijk worden: orgelmuziek kan zwaar en moeilijk klinken, maar ook vrolijk en zomers. Beide uitersten komen aan bod in dit muzikale verhaal.

Er zal piano zijn, orgel en zang. Kellner zal klinken, Händel, Bach, maar ook simpeler. Duetten ontbreken zeker niet: 2 broers op het orgel, 2 vriendinnen op de piano.

Het zal mooi worden. Nodig uw broers, zusjes, buren, vrienden en familie uit en kom, luister en geniet van de prachtige klanken van de leerlingen van Hetty Koelewijn.

Van harte welkom!

Datum: 21 juni
Locatie: Immanuelkerk, Plevier 2, Bunschoten
Aanvang: 19.00 uur

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *