Advent- & kerstgroepslessen 2013

Muzieklerares Hetty Koelewijn organiseert advent- en kerstgroepslessen in 2013, pianoles en orgelles

Er is niets fijner dan je laten verwarmen door muziek voor Kerst nu de dagen weer kouder en korter worden. Daarom organiseert Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn dit jaar weer advent- en kerstgroepslessen. De leerlingen zijn zich al flink aan het voorbereiden!

Op het programma staat maandagavond 9 december eerst een kerstgroepsles voor volwassenen op de piano. We beginnen om 19.00 uur aan de Blauwe Reiger 9. Om 20.30 diezelfde avond is er een orgelgroepsles in the Maranathakerk, Prinses Margrietstraat te Spakenburg. We blijven een uur muziek maken, met onder andere Preludium en Fuga in g-klein – J.S. Bach, O kom, o kom Immanuël, Elvation ou communion – Léfébure-Wely en Allein Gott in der Höh sei ehr – J.G.Walther.

Dinsdag 10 december zijn de kinderen en jongeren aan de beurt, en is er een kerstgroepsles voor pianoleerlingen. 17.00 uur aan de Blauwe Reiger 9. We gaan lekker aan de slag met onder andere Nu daagt het in het oosten, ’t Is geboren ’t Godd’lijk Kind, Joy to the World, We wish you a merry Christmas en Panis Angelicus – C. Franck. Dat belooft wat!

Van harte welkom!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *