Filmpjes

Op deze pagina vind je impressies van concerten, (groeps)lessen en andere evenementen van Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn.
 
 
Impressie Zomerconcert 2015

Een korte impressie van het Zomerconcert van Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn, opgenomen op 3 juli 2015.
 
 
Quatre-mains piano (Zomerconcert 2015)

Sanne van der Lugt en haar vader spelen Diabelli. Opgenomen op 3 juli 2015 tijdens het Zomerconcert van Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn.
 
 
Mag ik dan bij U (Zomerconcert 2015)

Mirjam de Vries zingt ‘Mag ik dan bij U’. Opgenomen op 3 juli 2015 tijdens het Zomerconcert van Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn.
 
 
Psalmen voor Nu 16 – Ik val niet uit zijn hand (Zomerconcert 2015)

Mirjam en Amber de Vries, Chantal Vedder en Marleen Beukers zingen Psalmen voor Nu 16 ‘Ik val niet uit zijn hand’. Opgenomen op 3 juli 2015 tijdens het Zomerconcert van Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn.
 
 
Zomerconcert 2014

Van het strand naar de kerk, van de piano naar het orgel, van Mozart tot jazz. De leerlingen van zang- en muziekschool Hetty Koelewijn trakteerden het publiek op zaterdagavond 21 juni 2014 op een ware muzikale zomerreis.
 
 
Kerstgroepsles (orgel) 2012

Op maandag 10 december 2012 vond er een mini-kerstconcert plaats in de sfeervolle Hervormde Kerk van Bunschoten. Beginnende en (ver) gevorderde orgelleerlingen speelden traditionele en moderne bewerkingen van advent- en kerstmuziek.
 
 
Te ensalzaré – Psalm 30 (John Bell) door koor tijdens jubileumconcert muziekschool

Deze psalm gaat over het nieuwe leven dat we herkrijgen nadat eerst tegenkrachten sterker leken te zijn. John Bell, een Schots kerkmusicus, maakte een levendige bewerking van deze psalm. Hij gebruikte hiervoor een prachtige Spaanse vertaling.

Meer filmpjes bekijken van het 25-jarige jubileumconcert (van Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn?
Kijk dan op het Youtubekanaal van de muziekschool.

Share Button